Kaprálová (PRO): „Nabouchané“ třídy plné inkludovaných žáků a Ukrajinců

20.08.2024 20:05 | Monitoring

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke školství.

Kaprálová (PRO): „Nabouchané“ třídy plné inkludovaných žáků a Ukrajinců
Foto: Hans Štembera
Popisek: Nové logo strany PRO

Mgr. Eva Kaprálová, MBA, strana PRO, kandidát do krajského zastupitelstva v Královéhradeckém kraji za koalici SPD, Trikolora, PRO a Svobodní (č. 10)

Vzkaz panu Skopečkovi…

Pane Skopečku, reaguji na Vaše vystoupení na CNN Prima News v pořadu 360° ze dne 15. 8. 2024.

Pominu absurditu celého duelu s odborovým předákem Středulou. Ovšem na jednu věc reagovat musím. Moderátorka pořadu při výčtu důvodů, proč je státní kasa prázdná, zmínila i ten, že máme nejvíce učitelů na počet žáků. Na to jste reagoval slovy, že to není dobrá zpráva.

A já se Vás ptám. To myslíte vážně?! Toto je naopak skvělá zpráva! Je to něco, čím bychom se měli chlubit. Je to něco, co bychom měli záměrně podporovat.

Vy nemáte peníze? Ba ne, pane Skopečku, to je jen otázka priorit. Chcete, abych Vám zde vyjmenovala všechny absurdní investice, které Vaše vláda učinila? Protože jsem si slíbila, že bude tento příspěvek krátký, neučiním tak.

Ve 21. století by mělo být již samozřejmostí, že bude ve školách probíhat kvalitní individualizovaná výuka, která uplatňuje prvky moderní didaktiky.  Toho lze docílit jedině tak, že bude mít pedagog dostatečný prostor pro všechny své svěřence.

Vy plebsu naordinujete pro jejich děti „nabouchané“ třídy plné inkludovaných žáků a Ukrajinců a sami si své děti dáte do soukromých škol, kde pro ně budete požadovat dokonce individuální výuku.

Vážení občané, nikdy nevěřte vládě, která Vám říká, že kvalita výuky není přímo úměrná počtu žáků ve třídách.

Nikdy nevěřte vládě, která Vám říká, že kvalitní školství spočívá v rušení škol, spojování tříd či zakládání svazkových škol.

Nechcete přeci, aby Vaše děti (kvůli tomu, že vláda dává přednost cizím zájmům před zájmy vlastních občanů) navštěvovaly fabriky na vzdělávání.

Pokud bude mít strana PRO jednou tu možnost spolurozhodovat o věcech zdejších, nikdy nebudeme považovat vynaložené investice do vzdělávání jako vymrhané.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

MUDr. Raduan Nwelati byl položen dotaz

Odchod do důchod

Připouštíte, že je dost asociální, když chce vláda navyšovat věk odchodu věku do důchodu? Jelikož má vláda většinu, tak si to určitě prosadí, zajímá mě, zda to projde i přes senát? Tam má sice tato koalice také většinu, ale třeba je víc takových jako vy, co je proti? Nebo jste proti a přesto budete ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

David (SPD): Premiér Fico obviňuje svět z ignorování ukrajinských „nacistických jednotek“

11:17 David (SPD): Premiér Fico obviňuje svět z ignorování ukrajinských „nacistických jednotek“

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke kritice západní podpory Kyjeva proti Moskvě sloven…