Kavij (KSČM): Česká republika směřuje do války

25.04.2024 4:31 | Komentář

Česká republika směřuje do války. Žene jí tam svými projevy a svými činy prezident Petr Pavel, premiér Fiala s celou „pětidemoliční vládou“, a hlavně ministr zahraničních věcí Jan Lipavský. To vše za masivní podpory českých veřejnoprávních, ale i soukromých médií, ovládaných pravicí a liberály.

Kavij (KSČM): Česká republika směřuje do války
Foto: Repro KSČM
Popisek: Člen VV ÚV KSČM za Plzeňský kraj Miroslav Kavij

Válka je blíže, než se běžnému českému občanu zdá, protože vrcholní politici a jimi spřízněná média překrucují fakta! Vybírají si jen taková, která se jim hodí pro jejich válečnou a nenávistnou politiku vůči Ruské federaci. Realita a pravda o situaci ve válečném konfliktu na Ukrajině jsou jiné!

Český ministr zahraničních věcí Lipavský by měl být nazýván spíše lobbistou a tlampačem NATO. Je to nejhorší a nejzaprodanější český ministr zahraničí za dlouhá desetiletí našeho státu, který nese spolu se svojí stranou Piráti osobní zodpovědnost za tuto válečnickou a nenávistnou zahraniční politiku.

Anketa

Jste rádi, že v USA prošel balík pomoci pro Ukrajinu?

6%
92%
hlasovalo: 22953 lidí

Lipavského česká zahraniční politika utrpěla nedávno zásadní úder, když Mezinárodní soudní dvůr OSN v Haagu odmítl v lednu 2024 na návrh Ukrajiny uznat Ruskou federaci po dvou letech válečného konfliktu jako agresora vůči Ukrajině! Uvedený rozsudek Mezinárodního soudu OSN zcela zboural konstrukci české válečné zahraniční politiky a štvavé propagandy vůči Ruské federaci! O této skutečnosti, žel, česká média neinformují!

Je třeba zastavit válečné štváče! Jediní, kdo může zastavit tyto české válečné štváče a blížící se válku, jsou občané České republiky, které se zatím přes veškerou snahu a mediální masáže nepodařilo válečným štváčům získat ve velkém měřítku na svoji stranu. Přesto jich je dost! Nejbližším místem, kdy dostanou občané osobní možnost vyjádřit se k válečnické politice české vlády, jsou volby do Evropského parlamentu.

Občané, v zájmu České republiky, nevolte tyto válečné štváče a jejich strany, které je podporují. V zájmu svém, vašich mužů a žen, kteří budou mobilizováni do války, v zájmu vašich dětí!

My účastníci jednání upřednostňujeme diplomatická jednání, směřující k ukončení konfliktu! Jsme proti dalším dodávkám zbraní na Ukrajinu!

Dejme společně šanci míru!

Zástupci vlasteneckých stran a organizací Plzeňského kraje, účastnící se 4. společného zasedání v Plzni dne 23. 4. 2024
(Komunistická strana Čech a Moravy, Český svaz bojovníků za svobodu, Svaz protifašistických bojovníků)

Článek byl převzat z Profilu Mgr. Miroslav Kavij

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostál (Stačilo!): Posílat Ukrajince v ČR verbířům od Zelenského nedává smysl

10:14 Dostál (Stačilo!): Posílat Ukrajince v ČR verbířům od Zelenského nedává smysl

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Ukrajině a tamní mobilizaci.