Konečná (KSČM): Se SOCDEM to dopadlo jako vždycky

28.08.2024 4:31 | Monitoring

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu na zrušení společného jednání

Konečná (KSČM): Se SOCDEM to dopadlo jako vždycky
Foto: Aby bylo jasno
Popisek: Předsedkyně KSČM Kateřina Konečná

Se SOCDEM to dopadlo jako vždycky - hodně slov pana předsedy Šmardy, ale skutek utek. Upřímně jsem zrušení společného jednání čekala, když si už první den po zveřejnění schůzky nedokázal stát za svým.

Prohlášení, které připojil ke průvodnímu dopisu, je stejně nicneříkající jako nynější politika SOCDEM, jíž dle veřejných vyjádření nerozumí ani samotní členové strany! Jestliže stávající vedení Sociální demokracie se chce k vládní pětikoalici chovat jako vesnický voříšek, který štěká a zároveň vrtí ocáskem (viz podpora vedení SOCDEM vládnímu kandidátovi P. Pavlovi v prezidentských volbách nebo smířlivé vyjádření předsedy Šmardy směrem k totálně zpackané digitalizaci stavebního řízení z pera vicepremiéra Bartoše), tak tomu my říkáme jednoznačné STAČILO!

I nadále tak budeme pokračovat v jednáních tak, abychom proti asociální vládě P. Fialy ve sněmovních volbách nabídli levicově-vlasteneckou alternativu! K jejímu budování vyzýváme i všechny členy a členky SOCDEM, kteří to cítí podobně.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

JUDr. Jiří Pospíšil byl položen dotaz

kampaň

Myslíte, že je správné, aby si politici hráli na soudce a říkali, kdo smí kde inzerovat? Já chápu, že jde asi o prostory, které patří městu, a je fakt, že svým majetkem si každý může asi nakládat jak chce, ale myslíte, že je to pak férový volební boj, a taky, že se vám tento krok nemůže vymstít? Sou...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Baxa: Filmové pobídky slouží primárně k podpoře filmového byznysu

23:08 Ministr Baxa: Filmové pobídky slouží primárně k podpoře filmového byznysu

Projev na 112. schůzi Poslanecké sněmovny 13. září 2024 k zákonu o audiovizi