Konvalinka (ANO): Turistická linka MHD 5B je opět k dispozici turistům a cyklistům

18.06.2022 19:37

Stejně jako v loňském roce bude i letos přes letní sezonu o víkendech a svátcích vyjíždět turistický autobus, který turisty a cyklisty dopraví z Příbrami na okraj Brd.

Konvalinka (ANO): Turistická linka MHD 5B je opět k dispozici turistům a cyklistům
Foto: MÚ Příbram
Popisek: Jan Konvalinka, starosta Příbrami

Turistická linka MHD 5B poprvé na svoji trasu vyrazí v sobotu 18. června a svým účelům bude sloužit o víkendech a svátcích až do 11. září.

„V loňském roce se tato turistická linka osvědčila. Věřím, že i letos ji budou turisté a cyklisté využívat nejen k přepravě mezi příbramskými památkami, ale také při cestě za výlety do Brd,“ říká starosta Jan Konvalinka a dodává: „Oproti loňskému roku dochází v jízdním řádu k jediné změně – obsluhován bude také Lazec, kam autobus v minulé sezoně kvůli výstavbě kanalizace nemohl zajíždět.“

První spoj vyjede v sobotu 18. června v 8.05 ze Svaté Hory. Cestující budou moci využívat po celou sezonu čtyři dopolední a čtyři odpolední spoje s tím, že jízdné je nastaveno dle platného tarifu MHD Příbram. Převoz jízdních kol je opět nezpoplatněn.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Konzervativní strana: Západní svět se zjevně nepoučil ze svého selhání

23:08 Konzervativní strana: Západní svět se zjevně nepoučil ze svého selhání

79. výročí ukončení 2. světové války v Evropě