Mašek (ANO): Totální masakr aneb Ekonomická diskuze, která vás zvedne ze židle

19.07.2024 20:07 | Monitoring

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu na diskuzi ekonomky Markéty Šichtařové a poradce a premiéra Fialy Štěpána Křečka na CNN Prima News

Mašek (ANO): Totální masakr aneb Ekonomická diskuze, která vás zvedne ze židle
Foto: anobudelip.cz
Popisek: Jiří Mašek (ANO)

Připravte se na skutečný masakr motorovou pilou! To, co s námi hraje "naše" vláda, je naprostý skandál a měl by nás všechny aktivizovat. Jde o budoucnost nás všech.

Markéta Šichtařová, renomovaná ekonomka, podnikatelka, analytička, spisovatelka a publicistka, se v diskuzi střetává s panem Křečkem, poradcem premiéra Fialy, který mj. přednáší na Vysoké škole ekonomické v Praze. Tohle je diskuze, kterou si nesmíte nechat ujít! Poslouchejte velmi, ale velmi pozorně.

To, jak vláda ničí naši ekonomiku, není jen nevinný omyl nebo drobný přešlap. Je to systematické lhaní a obelhávání nás všech, které nás dostává do stále většího ekonomického marasmu. Fiala a jeho vláda, v čele s budoucím eurokomisařem Síkelou, nás vedou na kraj propasti.

Jak je možné, že jsme se nechali takto obelstít? Markéta Šichtařová ukazuje, jak hluboko jsme klesli. A poradce Fialy, jen zírá. Je načase se probudit a postavit se tomuto šílenství! Sdílejte toto video (ZDE), šiřte ho a dejte najevo, že nebudeme jen sedět a přihlížet, jak nám ničí budoucnost.

Alibisticky to Fiala hází na budoucí vlády, které z toho již nebudou mít úniku. Při podrazu na důchodce se vymlouvali na budoucnost našich dětí a vnuků, tady těm samým ale připravují doslova peklo. Tohle je naše země a my máme právo vědět pravdu!

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Proč nemáme referendum?

Paní Válková, rád bych znal váš názor na to, proč si myslíte, že neprošel váš návrh na uzákonění referenda, když je zakotveno i v ústavě a taky by mě zajímalo, proč jste zákon nepřijali, když jste byly ve vládě vy?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ANO v Karlovarském kraji: Co hejtman Petr Kulhánek slíbil, ale za čtyři roky nesplnil

15:06 ANO v Karlovarském kraji: Co hejtman Petr Kulhánek slíbil, ale za čtyři roky nesplnil

Současný hejtman Karlovarského kraje Petr Kulhánek (STAN) naprosto nezvládl svoji roli a naprosto se…