Mašek (ANO): Totální masakr aneb Ekonomická diskuze, která vás zvedne ze židle

19.07.2024 20:07 | Monitoring

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu na diskuzi ekonomky Markéty Šichtařové a poradce a premiéra Fialy Štěpána Křečka na CNN Prima News

Mašek (ANO): Totální masakr aneb Ekonomická diskuze, která vás zvedne ze židle
Foto: anobudelip.cz
Popisek: Jiří Mašek (ANO)

Připravte se na skutečný masakr motorovou pilou! To, co s námi hraje "naše" vláda, je naprostý skandál a měl by nás všechny aktivizovat. Jde o budoucnost nás všech.

Markéta Šichtařová, renomovaná ekonomka, podnikatelka, analytička, spisovatelka a publicistka, se v diskuzi střetává s panem Křečkem, poradcem premiéra Fialy, který mj. přednáší na Vysoké škole ekonomické v Praze. Tohle je diskuze, kterou si nesmíte nechat ujít! Poslouchejte velmi, ale velmi pozorně.

To, jak vláda ničí naši ekonomiku, není jen nevinný omyl nebo drobný přešlap. Je to systematické lhaní a obelhávání nás všech, které nás dostává do stále většího ekonomického marasmu. Fiala a jeho vláda, v čele s budoucím eurokomisařem Síkelou, nás vedou na kraj propasti.

Jak je možné, že jsme se nechali takto obelstít? Markéta Šichtařová ukazuje, jak hluboko jsme klesli. A poradce Fialy, jen zírá. Je načase se probudit a postavit se tomuto šílenství! Sdílejte toto video (ZDE), šiřte ho a dejte najevo, že nebudeme jen sedět a přihlížet, jak nám ničí budoucnost.

Alibisticky to Fiala hází na budoucí vlády, které z toho již nebudou mít úniku. Při podrazu na důchodce se vymlouvali na budoucnost našich dětí a vnuků, tady těm samým ale připravují doslova peklo. Tohle je naše země a my máme právo vědět pravdu!

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

MUDr. Zdeněk Hřib byl položen dotaz

Můžete se k tomu vyjádřit?

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vydirani-Urednik-popsal-co-provadel-Pirat-Hrib-kvuli-milionovym-fakturam-761522 Nemáte dojem, že je to na rezignaci? A jestli je to křivé obvinění, tak se přeci můžete bránit soudně, když tak neučiníte, tak je to podle mě důkaz, že je to pravda

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Hnutí SPD své sliby plní – přijďte prosím k volbám a podpořte naše kandidáty!

17:02 Rozvoral (SPD): Hnutí SPD své sliby plní – přijďte prosím k volbám a podpořte naše kandidáty!

Již dnes a zítra proběhnou volby do zastupitelstev krajů a třetiny Senátu Parlamentu České republiky…