Okamura (SPD): Trapná progresivistická agitka zvrácené liberální demokracie

29.07.2024 15:06 | Monitoring

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k zahajovacímu ceremoniálu Olympijských her v Paříži.

Okamura (SPD): Trapná progresivistická agitka zvrácené liberální demokracie
Foto: archiv
Popisek: Lídr SPD Tomio Okamura na besedě v Praze

Trapná progresivistická agitka zvrácené liberální demokracie. Je to opravdový hnus!

Symbol morálního a kulturního úpadku Západu. Skandální program zahájení olympijských her v Paříži pobouřil politiky, podnikatele i běžné diváky po celém světě.

„To bylo extrémně neuctivé vůči křesťanům,“ sdělil svůj dojem americký podnikatel Elon Musk.

„Oni dokážou znechutit i zahajovací ceremoniál olympijských her,” napsal bývalý polský premiér Mateusz Morawiecki.

Své negativní emoce v souvislosti s kontroverzemi na zahajovacím ceremoniálu netajil ani francouzský exposlanec a bývalý člen Evropského parlamentu Philippe de Villiers.

„Zahajovací ceremoniál olympijských her - to je ostuda. My pácháme sebevraždu naší země před očima celého světa. Poslední večeře s drag queens a stětí Marie Antoinetty přidávají ohavnost k ošklivosti,” napsal bývalý francouzský politik.

„Jestli něco naprosto dokonale symbolizuje morální, kulturní a společenský úpadek Západu, pak to bylo zahájení Letních olympijských her v Paříži… Každopádně ten takřka tříhodinový pohled na nekonečně se svíjející bezpohlavní maškary byl k nevydržení, nemluvě o záměrném poplivání základů naší křesťanské civilizace. Prostě triumf dekadence, bakchanálie zvrhlosti a hnusu,” napsal český hudebník, spisovatel a první místopředseda Trikolory, která jde v krajských volbách v koalici s SPD, Petr Štěpánek.

„Ta Poslední večeře s transkama je i pro mě jako ateistu už moc. Ale křesťanů se bát nemusí. Hádám, že Mohammeda tam transky nevyobrazily, co?” ptal se známý český internetový komentátor a youtuber Ondřej Tesárek.

„Když satiristický časopis ve Francii zesměšnil islám, teroristé redakci vystříleli. Tak budeme raději zesměšňovat křesťany, protože tam nic nehrozí. Jako skalní ateista bych z toho zvracel,” vyjádřil se obdobně český ekonom a investor Radovan Vávra.

„Žádám Rusko o poskytnutí azylu, já nechci být součástí tohoto show sraček,” prohlásil italský novinář Angelo Giuliano.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Petr Liška byl položen dotaz

Co myslíte tím tlakem pražských úřadů?

Píšete zde taky, že jste otevřený kritice, tak schválně, jsem zvědavý, co mi odpovíte. Netvrdím, že tato vláda, za kterou kopete dělá úplně vše špatně, ale kdyby si vedla dobře, jak vysvětlíte, že se většině lidí napříč regiony vede hůř a hůř, že se pro většinu z nás životní podmínky stále zhoršují?...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Benešík (KDU-ČSL): Zlínský kraj se musí rozvíjet a já vím, jak na to

18:01 Benešík (KDU-ČSL): Zlínský kraj se musí rozvíjet a já vím, jak na to

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k volbám do kraje.