Rozvoral (SPD): Fialova vláda likviduje živnostníky, prosazujeme snížení daní pro OSVČ

28.08.2024 23:08 | Monitoring

Politické usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) k aktuální politické situaci.

Rozvoral (SPD): Fialova vláda likviduje živnostníky, prosazujeme snížení daní pro OSVČ
Foto: Archiv Radka Rozvorala
Popisek: Radek Rozvoral

Vážení přátelé,

nechceme, aby kvůli Rakušanově Migračnímu paktu arabští a afričtí imigranti vraždili české občany stejně jako v Německu a západní Evropě. Před tím varuje i naše kampaň. Fialova vláda likviduje živnostníky neustálým zvyšováním daňové zátěže a povinných pojistných odvodů. SPD prosazuje snížení daní pro OSVČ. Propad reálných příjmů policistů a mnoha dalších skupin potřebných zaměstnanců státu za dobu Fialovy vlády již přesahuje 20 procent. SPD podporuje zvýšení jejich platů. Senát schválil protiústavní korespondenční volbu, která umožňuje podvody a manipulace. SPD bude usilovat, aby zákon zrušil Ústavní soud.

1. Nechceme, aby kvůli Rakušanově Migračnímu paktu arabští a afričtí imigranti vraždili české občany stejně jako v Německu a západní Evropě. Před tím varuje i naše kampaň.

K odpovědnosti za teroristický útok nožem na veřejné slavnosti v západoněmeckém Solingenu minulý pátek se přihlásila skupina Islámský stát. Při tomto útoku, ke kterému se doznal dopadený Syřan, zemřeli tři lidé a osm dalších bylo zraněno, z toho pět těžce. Tento člověk oběti úmyslně bodal do krku. V rámci Německa zdaleka nejde o ojedinělý čin.

Podle dat německého spolkového ministerstva vnitra se jen za loňský rok v Německu odehrálo 8 951 zločinů s použitím nože, to znamená přibližně 25 takových útoků denně. Spolková ministryně vnitra chce proto rozšířit zóny, kde bude nošení nožů zakázáno. Ministryně rovněž plánuje zakázat ve veřejném prostoru nošení nožů s čepelí delší, než je 6 centimetrů a úplně chce zakázat nože s vystřelovací čepelí.

Jde o pokrytecké řešení, které nereflektuje skutečnou příčinu těchto násilných činů. Tou je nezvládnutá nelegální masová imigrace z Afriky a muslimských zemí do EU. Znovu se tak pouze potvrzuje oprávněnost dlouhodobého postoje hnutí SPD k nelegální imigraci a k jejímu řešení na úrovni EU. Potvrzuje se tak i adekvátnost naší současné vizuální alegorie, ve které poukazujeme na vládou Petra Fialy podporovaný a na úrovni EU schválený Migrační pakt.

Cílem hnutí SPD je dosáhnout toho, aby v naší zemí nedocházelo k obdobnému zabíjení našich občanů ze strany nelegálních imigrantů z islámských zemí jako v Německu a jinde v západní Evropě. Odmítáme také přerozdělování imigrantů z cizích států do ČR a odmítáme za ně také platit vysoké tzv. „výpalné"!

2. Fialova vláda likviduje živnostníky neustálým zvyšováním daňové zátěže a povinných pojistných odvodů. SPD prosazuje snížení daní pro OSVČ.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Článek byl převzat z Profilu Radek Rozvoral

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Pane senátore ještě k dotazu "Bydlení"

V začátku odpovědi jste uvedl: " Asi jediný způsob, jak pomoci stavět cenově dostupné bydlení, je významně je dotovat ze státních prostředků." Nemyslíte, že města, obce, bezhlavě a bez nějakých výhledů do budoucnosti rozprodaly z politických důvodů (aby se tehdejší konšelé zalíbili) mnohdy pod cenou...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Baxa: Filmové pobídky slouží primárně k podpoře filmového byznysu

23:08 Ministr Baxa: Filmové pobídky slouží primárně k podpoře filmového byznysu

Projev na 112. schůzi Poslanecké sněmovny 13. září 2024 k zákonu o audiovizi