Rozvoral (SPD): Fialova vláda likviduje živnostníky, prosazujeme snížení daní pro OSVČ

28.08.2024 23:08 | Monitoring

Politické usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) k aktuální politické situaci.

Rozvoral (SPD): Fialova vláda likviduje živnostníky, prosazujeme snížení daní pro OSVČ
Foto: Archiv Radka Rozvorala
Popisek: Radek Rozvoral

Vážení přátelé,

nechceme, aby kvůli Rakušanově Migračnímu paktu arabští a afričtí imigranti vraždili české občany stejně jako v Německu a západní Evropě. Před tím varuje i naše kampaň. Fialova vláda likviduje živnostníky neustálým zvyšováním daňové zátěže a povinných pojistných odvodů. SPD prosazuje snížení daní pro OSVČ. Propad reálných příjmů policistů a mnoha dalších skupin potřebných zaměstnanců státu za dobu Fialovy vlády již přesahuje 20 procent. SPD podporuje zvýšení jejich platů. Senát schválil protiústavní korespondenční volbu, která umožňuje podvody a manipulace. SPD bude usilovat, aby zákon zrušil Ústavní soud.

1. Nechceme, aby kvůli Rakušanově Migračnímu paktu arabští a afričtí imigranti vraždili české občany stejně jako v Německu a západní Evropě. Před tím varuje i naše kampaň.

K odpovědnosti za teroristický útok nožem na veřejné slavnosti v západoněmeckém Solingenu minulý pátek se přihlásila skupina Islámský stát. Při tomto útoku, ke kterému se doznal dopadený Syřan, zemřeli tři lidé a osm dalších bylo zraněno, z toho pět těžce. Tento člověk oběti úmyslně bodal do krku. V rámci Německa zdaleka nejde o ojedinělý čin.

Podle dat německého spolkového ministerstva vnitra se jen za loňský rok v Německu odehrálo 8 951 zločinů s použitím nože, to znamená přibližně 25 takových útoků denně. Spolková ministryně vnitra chce proto rozšířit zóny, kde bude nošení nožů zakázáno. Ministryně rovněž plánuje zakázat ve veřejném prostoru nošení nožů s čepelí delší, než je 6 centimetrů a úplně chce zakázat nože s vystřelovací čepelí.

Jde o pokrytecké řešení, které nereflektuje skutečnou příčinu těchto násilných činů. Tou je nezvládnutá nelegální masová imigrace z Afriky a muslimských zemí do EU. Znovu se tak pouze potvrzuje oprávněnost dlouhodobého postoje hnutí SPD k nelegální imigraci a k jejímu řešení na úrovni EU. Potvrzuje se tak i adekvátnost naší současné vizuální alegorie, ve které poukazujeme na vládou Petra Fialy podporovaný a na úrovni EU schválený Migrační pakt.

Cílem hnutí SPD je dosáhnout toho, aby v naší zemí nedocházelo k obdobnému zabíjení našich občanů ze strany nelegálních imigrantů z islámských zemí jako v Německu a jinde v západní Evropě. Odmítáme také přerozdělování imigrantů z cizích států do ČR a odmítáme za ně také platit vysoké tzv. „výpalné"!

2. Fialova vláda likviduje živnostníky neustálým zvyšováním daňové zátěže a povinných pojistných odvodů. SPD prosazuje snížení daní pro OSVČ.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Článek byl převzat z Profilu Radek Rozvoral

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Veronika Vrecionová byl položen dotaz

Myslíte, že válka mezi Ruskem a Ukrajinou nemůže skončit mírem?

Ale jak jinak skončí? Nemyslíte, že je naivní si nalhávat, že Ukrajina může Rusko porazit? Kdyby to bylo možné, už by to udělala. Myslím, že větší od dalších států pomoci se Ukrajině už nedostane, spíš bohužel naopak. Vy sice tvrdíte, že vidina míru je falešná, ale třeba i prezident Pavel už mluví o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kukol (KSČM): Svobodu politickým vězňům na Ukrajině!

10:02 Kukol (KSČM): Svobodu politickým vězňům na Ukrajině!

Převážně od roku 2014 dochází na území Ukrajiny k nárustu politických vězňů!