Rozvoral (SPD): Říkáme jednoznačné NE přítomnosti jakýchkoli cizích vojsk na českém území

20.07.2023 6:23 | Komentář

Politické usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) k aktuální politické situaci.

Rozvoral (SPD): Říkáme jednoznačné NE přítomnosti jakýchkoli cizích vojsk na českém území
Foto: Archiv Radka Rozvorala
Popisek: Radek Rozvoral

Vážení přátelé,

Fialova vláda prosazuje okradení důchodců. Předkládáme návrhy hájící seniory. Bojujeme ze všech sil proti vládnímu daňovému balíčku, který zvyšuje daně nejvíce v historii ČR. Předložíme pozměňovací návrhy pro ochranu českých občanů, živnostníků a firem před zvyšováním daní a zdražováním.

Jako jediní v parlamentu bojujeme proti přítomnosti amerických vojsk a cizím základnám na našem území. Ve středu byla smlouva mezi ČR-USA schvalována ve Sněmovně a pořádali jsme proti ní demonstraci.

Premiér Fiala se nesmyslně chlubí snížením inflace, přitom zdražování nadále pokračuje. Podle aktuálních průzkumů veřejného mínění většina českých občanů nedůvěřuje Evropské unii. Prosazujeme referendum o vystoupení z EU. Fialova vláda stahuje čím dál více občanů do bídy. Lidé šetří a nakupují mnohem méně než v předchozích letech.

1. Fialova vláda prosazuje okradení důchodců. Předkládáme návrhy hájící seniory.

Tuto středu pokračuje schůze Sněmovny, na které se bude v závěrečném třetím čtení projednávat a hlasovat vládní návrh na změnu zákona o důchodovém pojištění. Vláda Petra Fialy (ODS) navrhuje výrazné snížení řádných valorizací důchodů, zrušení jejich mimořádných valorizací a významné zhoršení podmínek předčasných starobních důchodů včetně jejich snížení. Hnutí SPD má k tomuto vládnímu návrhu zásadní výhrady a předložili jsme k němu deset pozměňovacích návrhů.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Článek byl převzat z Profilu Radek Rozvoral

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

zbraně

Dobrý den, nemám zbraň ani se v tom nevyznám, ale dosud jsme myslela, že kdo chce mít zbrojní průkaz, musí složit nějaké psychotesty. Byla jsem tak dost překvapená, když jsem si zde přečetla váš článek, kde píšete, že to tak není. Na druhou stranu, podle mě, když bude chtít někdo, kdo to nemá v hlav...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kalousek (TOP 09): Soukromý sektor jen zírá

12:12 Kalousek (TOP 09): Soukromý sektor jen zírá

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k zvyšování platů státních zaměstnanců