Seďa (SOCDEM): Vládní politici se mýlí, nebo prachsprostě lžou

14.08.2024 18:09 | Monitoring

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k hospodaření vlády Petra Fialy

Seďa (SOCDEM): Vládní politici se mýlí, nebo prachsprostě lžou
Foto: archiv A. Seďa
Popisek: Antonín Seďa

Problémy české armády nevyřeší zvýšení pravomocí Vojenské policie či zákaz fotografování vojenských objektů (které mimochodem platí již nyní). Za snížení obranyschopnosti naší armády může současná vláda, která přes navýšení rozpočtu kapitoly 307 neumí transparentně a efektivně nakupovat.

Plánovaného schodku státního rozpočtu bude dosaženo podvodem, kdy část státního schodku se "schová" do SFDI (Státní fond dopravní infrastruktury - pozn. red.). Vláda si před volbami udělá "oko" vůči svým voličům, ale opět jim bude lhát.

To, že je stále z čeho "krást", je případ České pošty a akce Pošta Partner. Jsem zvědavý, kdo z politiků vyvodí osobní spoluzodpovědnost za tyto "zlodějny". Pokles stavební výroby dlouhodobě signalizuje problémy české ekonomiky.

Nevěřím vládě, ministru financí či premiérovi, že nastává oživení české ekonomiky. Ta si mimochodem nestojí dobře ani v rámci Evropské unie, která se potýká se snížením své konkurenceschopnosti. A to nejen přijetím Green Dealu a jeho praktickou realizací, ale i chybnou energetickou politikou státu.

Pokud vládní politici tvrdí, že nedochází ke snižování životní úrovně občanů, tak se mýlí nebo prachsprostě lžou. Nevím, co je pro Českou republiku horší...

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Paní poslankyně dotaz na vás zněl následovně. "Kdo ustanovil, že budou mít poslanci prázdniny."

Na to jste neodpověděla, jen jste se ze široka rozepsala. Mám možnost sledovat dění v poslanecké sněmovně v televizi. Ve vašem textu je toto:"což je proto, že jednání PS probíhá za přítomnosti členů Vlády". Vládu velmi často ale na jednání sněmovny nevídám. O mnohých poslancích nemluvě. Jste asi sku...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Sehnalová (SOCDEM): Obor zdravotnické záchranářství se po letech vrací

23:00 Sehnalová (SOCDEM): Obor zdravotnické záchranářství se po letech vrací

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nového oboru zdravotnický záchranář na Univerzitě T…