Senátorka Zwyrtek Hamplová: Argumenty začínají docházet, a tak jsou jedinou metodou urážky

19.06.2024 8:19 | Ze sítí

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu na seminář v Senátu o možných následcích očkování v uzavřeném režimu

Senátorka Zwyrtek Hamplová: Argumenty začínají docházet, a tak jsou jedinou metodou urážky
Foto: Archiv PL
Popisek: Senátorka Jana Zwyrtek Hamplová

Ve sněmovně na veřejném semináři se prý lhalo… Proč byl tedy seminář na obdobné téma v Senátu neveřejný? Tak to bychom měli. Článek o semináři ve sněmovně o opatřeních v době covidu a hlavně vakcinaci (ZDE) splnil svůj cíl. Pozurážet zúčastněné, vystupující v čele se mnou, i publikum. O jeho obsahu tam jsou totiž tak tři čtyři věty, navíc nepravdivé, jinak je to pouze mediální útok, nic víc. Ani se neobtěžovali nám zavolat…

Nově zvolený europoslanec Ondřej Dostál, Tomáš Nielsen, lékaři a další musí koukat, též tam vystupovali. Asi jsem byla na zcela jiné akci, než o které Deník píše. Ta hysterie v textu nejen proti mně je už ale skoro trapná. Odpovědným asi ujíždí pěkně nervy.

Kdyby bylo všechno v pořádku a růžové, musím se pak ptát, proč seminář s top obsazením všemi odbornými institucemi na půdě Senátu o možných následcích očkování byl v uzavřeném režimu, tedy neveřejný, o jeho konání jsme se dozvěděli nahodile (jinak tam patrně byly jen ty instituce) a o prezentacích, tam promítaných, nám bylo především doporučováno, ať je nezveřejňujeme?

Otázky, které tam padaly (zejména z trojice Hamplová, Pirk, Chalánková), by nepochybně zaujaly. Například o tom, že náhle umírá mnoho relativně mladých a zdravých lidí (prof. Pirk), o šaržích vakcín (J. Chalánková) a o očkování dětí z rozhodnutí ministra proti doporučení SUKL, o evidenci krve očkovaných a neočkovaných a další z mé strany.

Urážky deníku přejdu, jakkoli jsou hrubé. Splnil totiž nepochybně zadání, protože tématu, kterému se s řadou kolegů věnujeme na úkor svého volna už čtyři roky, už odpovědní ví, že neutečou. Argumenty začínají docházet, tak jedinou metodou jsou urážky a uzavřené semináře, které to mají přikrýt, jak je vše v pořádku.

Není. A ti odpovědní to vědí. Proto přišla po delší době zase fáze útoků na nás “od počátku odvážné”, kteří to i dnes říkáme nahlas a na seminářích veřejných. Až na podobný seminář na půdě Senátu bude odvážně připuštěna veřejnost, můžeme se začít seriózně a konečně s vážností, odpovídající situaci, věcně bavit. Vše ostatní je zatím snaha před pravdou utíkat, a ty, co kladou zcela patřičné otázky, urážet. Nic víc.

Smutná doba, co se tu děje… Kdysi byla novinařina o něčem jiném.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

COVID

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

mír

To, že si většina lidí přeje mír, je logické a pochopitelné, ale zeptám se vás jinak. Když Ukrajina teď přistoupí na podmínky Ruska, vzdá se části svého území a zaváže se nevstoupit do NATO ani EU nebude tak její dosavadní snaha ubránit se, při které vyhaslo spousta životů úplně zbytečná? A má vůbec...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Svobodní: Naši politici, zejména pirát Bartoš, další výstavbu jen komplikují

17:17 Svobodní: Naši politici, zejména pirát Bartoš, další výstavbu jen komplikují

Komentář na veřejném facebookovém profilu strany k stavebním předpisům