Senátorka Zwyrtek Hamplová: Zneužití práva při vakcinaci bylo celosvětové

28.08.2024 11:17 | Monitoring

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výstavě poškozených očkováním proti covidu-19 ve Vídni a celosvětovému zneužití práva

Senátorka Zwyrtek Hamplová: Zneužití práva při vakcinaci bylo celosvětové
Foto: Archiv PL
Popisek: Senátorka Jana Zwyrtek Hamplová

Zneužití práva při vakcinaci bylo celosvětové a obrovské. Pošlapání základních práv rovněž. Už nikdy.

Ráda bych podotkla, že ona tvrzení, že očkování chrání před těžkým průběhem nemoci apod., nejsou prozatím ničím podložena. Reakce na očkování a jeho efektivita je tak nadále vysoce individuální věc u každého, kdo se očkovat nechal, a žádný skutečně relevantní výzkum "má dáti dal" prozatím neproběhl. Ani opak se nezkoumá - tedy nežádoucí účinky a negativní dopady očkování.

Vakcíny se skutečně testovaly celosvětově přímo na lidech, o čemž svědčí průběžné a velmi rychlé změny tvrzení o jejich kvalitách v průběhu času - od nutnosti počtu dávek až po tvrzení o jejich skutečném efektu a možných vedlejších účincích. Z toho lze snadno dovodit, že o prvních dodávkách se tak ani v Česku nevědělo vůbec nic, a slepě a patrně s nedůvodnou důvěrou se opakovala řada tvrzení bez ověření. Ostatně jako v řadě jiných zemích.

EPOCHTIMES se věnuje tématu věcně a systematicky, a najdete zde řadu článků na dané téma. Je třeba je za to ocenit. Jeho zástupce Milan Kajínek vystupoval i na mé akci v Senátu (to je ta, která mi tehdy nebyla povolena - o to více však zaujala).

Tématu se věnuji stále - zneužití práva v této věci včetně prvků jako vydírání, diskriminace, šikana, selekce a zásahy do základních ústavních práv bylo celosvětově tak obrovské a hrozivé, že nad tím zkrátka nelze mávnout rukou. Mohlo by se to totiž opakovat.

Před Vídní je tedy nutno smeknout. Má odvahu podívat se pravdě do očí. A to doslova. I naše země by měla najít sílu říct - ano, i my jsme byli podvedeni výrobci vakcín a jejich spojenci, třeba těmi, kteří dodnes odmítají ukazovat sms právě s dodavatelem vakcín. Nepochybně proto, že jsou zcela "nevinné". Tomu už nevěří nikdo. Snaha to "vymlčet" je navíc očividná. Proto jsou více než nutné akce typu vídeňské. Všichni máme právo na pravdu.

(článek o výstavě ve Vídni najdete ZDE)

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

COVID

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

svoboda slova

Souhlasím s váma, že svoboda slova není absolutní, ale myslíte, že tím, že budete lidem nařizovat, co si mají myslet a říkat nebo spíš neříkat (narážím na to, že chcete zakázat ,,špatné" názory), že to povede k něčemu pozitivnímu? Že pomáhá něco vyřešit Foltýn, který uráží každého, kdo má jiný názor...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Baxa: Filmové pobídky slouží primárně k podpoře filmového byznysu

23:08 Ministr Baxa: Filmové pobídky slouží primárně k podpoře filmového byznysu

Projev na 112. schůzi Poslanecké sněmovny 13. září 2024 k zákonu o audiovizi