Štěpánek (Trikolora): Etnická nenávist? Ne, varování!

17.08.2024 10:21 | Monitoring

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k narůstajícím střetům v Evropě mezi původním obyvatelstvem a přistěhovalci

Štěpánek (Trikolora): Etnická nenávist? Ne, varování!
Foto: Archiv P. Štěpánka
Popisek: První místopředseda Trikolory Petr Štěpánek

Nemine snad den, a když ne den, tak zcela jistě týden, aby se v médiích neobjevila zpráva, že někdo někde někoho pobodal, přičemž často jde o děti nebo ženy. Takřka vždy má podobný útok něco společného s faktem, že útočníkem je osoba spojovaná s migrací a obvykle rovněž s islámem, a postiženými, rozuměj pobodanými, to v tom lepší případě, a zavražděnými, to v tom horším případě, jsou osoby z řad původního obyvatelstva.

Podobné zprávy přicházejí tu z Velké Británie, tu z Německa, tu z Francie, tu z Itálie, tu z Rakouska, kde kvůli teroristickému nebezpečí aktuálně zrušili tři koncerty americké zpěvačky Taylor Swift. Další země je možno libovolně doplňovat.

Základní instinkt

Evropa minimálně od roku 2015 čelí masové nelegální migraci, a to se všemi průvodními negativními jevy včetně vražd a teroristických útoků, ale zatím se nenašla politická reprezentace, která by dokázala tento neblahý trend zastavit. A pokud se nějaký odvážný politik najde, všichni pseudohumanisté se na něj sesypou. Namísto skutečného řešení nabízí EU zparchantělý migrační pakt, který nic neřeší, pouze z nelegální migrace činí legální a nechtěné migranty chce redistribuovat do zemí, kam doposud ještě masově nemířili. Také k nám.

V jednoduché logice akce a reakce doba je prostě těhotná očekáváním, kdo se tohoto nebezpečného tématu razantně chopí, bez jakýchkoli servítků je pojmenuje a vyzve obyvatelstvo, aby s tím ve volbách něco udělalo. Rozuměj, aby zbabělou pseudohumanistickou politickou reprezentaci poslalo na smetiště dějin. Proč? Jednoduchá odpověď: prostě ze sebezáchovných důvodů.

Nepochybně jste zaznamenali mediální křik, jenž nastal nad volební grafikou, se kterou jde do podzimních voleb koalice SPD, Trikolora a PRO. Prý je to moc, prý ty obrázky šíří strach, prý je to nevkusné. Nejvíc křiku je nad „doktorem“ s tmavou pletí a nožem v ruce.

Kdo je pohoršen?

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Zbyněk Stanjura byl položen dotaz

Peníze pro církve

Proč, když nejsou peníze, musí se snižovat důchody, nepřidá se na platy do školství, jste zvedali podle inflace odvody církvím? A prč jste si vůbec zvedali platy podle inflace, když platy ani důchody jste podle inflace nezvedli?? Ba naopak, přizpůsobili jste si zákony?? Můžete prosím odpovědět voli...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Stanjura: Že státní záruky nejsou v deficitu státní rozpočtu, je věc běžná

19:05 Ministr Stanjura: Že státní záruky nejsou v deficitu státní rozpočtu, je věc běžná

Projev na 112. schůzi Poslanecké sněmovny 11. září 2024 k vládnímu návrhu zákona o Národní rozvojové…