Trikolora gratuluje AfD

03.09.2024 10:02 | Monitoring

Trikolora gratuluje partnerské Alternativě pro Německo (AfD) k historickému volebnímu výsledku v zemských volbách v Durynsku a Sasku. Je to poprvé, co AfD v některé z německých spolkových zemí zvítězila. Těší nás to o to víc, neboť v Evropském parlamentu je náš poslanec MUDr. Ivan David, zvolený za koalici SPD a Trikolory, členem frakce ustavené právě AfD, totiž frakce Evropa suverénních národů.

Trikolora gratuluje AfD
Foto: Trikolora
Popisek: Trikolora - logo

Považujeme volební výsledky v německých východních spolkových zemích za jistý předobraz dalšího politického vývoje v České republice, kdy jsme svědky narůstajícího vlivu politických uskupení kritických k fungování Evropské unie a hlásících se naopak ke spolupráci suverénních evropských národních států. Přesně tímto směrem se ubírá rovněž koalice Trikolory a SPD.

Ještě jednou, gratulujeme!

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Petr Liška byl položen dotaz

Co myslíte tím tlakem pražských úřadů?

Píšete zde taky, že jste otevřený kritice, tak schválně, jsem zvědavý, co mi odpovíte. Netvrdím, že tato vláda, za kterou kopete dělá úplně vše špatně, ale kdyby si vedla dobře, jak vysvětlíte, že se většině lidí napříč regiony vede hůř a hůř, že se pro většinu z nás životní podmínky stále zhoršují?...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jelínek (PRO): Dlouhodobé zlepšení podmínek pro zdravotníky

17:02 Jelínek (PRO): Dlouhodobé zlepšení podmínek pro zdravotníky

Vyjádření Tomáše Jelínka k odměnám pro záchranáře z Ústeckého kraje při covidu.