Trikolora vyzývá vládu, aby toho nebezpečného blázna okamžitě odvolala

30.08.2024 9:15 | Monitoring

Stanovisko Trikolory k výrokům plukovníka Foltýna

Trikolora vyzývá vládu, aby toho nebezpečného blázna okamžitě odvolala
Foto: Trikolora
Popisek: Trikolora - logo

Fakt č. 1: Vládní koordinátor strategické komunikace plk. Otakar Foltýn říká, že občané naší země, kteří zastávají jiné politické názory, jsou svině.

Fakt č. 2: Vládní koordinátor strategické komunikace plk. Otakar Foltýn také říká, že je potřeba tyto lidi izolovat příkopem a karanténou.

Fakt č. 3: Tyto výroky vládního koordinátora strategické komunikace plk. Otakara Foltýna se nijak neliší od rétoriky, kterou používali protagonisté těch nejpokleslejších a nejzločinnější totalitních režimů minulosti, ať už šlo o režimy nacistické, fašistické či komunistické.

Fakt č. 4: Zatím jsme nezaznamenali, že by se kdokoli z vládních kruhů od těchto výroků vládního koordinátora strategické komunikace plk. Otakara Foltýna distancoval.

Vyplývají z toho pouze dvě možnosti. Buď vláda Petra Fialy ještě nestihla na Foltýnovy výroky reagovat, to v tom lepším případě, nebo se vláda s těmito výroky ztotožňuje a plk. Foltýn pouze tlumočí její názory, to v tom horším případě.

Pokud se jedná o první variantu, Trikolora vyzývá vládu Petra Fialy, aby se od skandálních výroků vládního koordinátora strategické komunikace plk. Otakara Foltýna neprodleně distancovala a tohoto nebezpečného blázna okamžitě odvolala.

Pokud by snad šlo o variantu druhou, totiž že také vláda považuje občany, kteří zastávají jiné politické názory, za svině a že si i vláda myslí, že tyto lidi je potřeba izolovat příkopem a karanténou, pak nezbývá než vyzvat širokou veřejnost, aby Fialovu vládu za použití všech myslitelných prostředků dřív, než bude pozdě, odstranila.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Veronika Vrecionová byl položen dotaz

Myslíte, že válka mezi Ruskem a Ukrajinou nemůže skončit mírem?

Ale jak jinak skončí? Nemyslíte, že je naivní si nalhávat, že Ukrajina může Rusko porazit? Kdyby to bylo možné, už by to udělala. Myslím, že větší od dalších států pomoci se Ukrajině už nedostane, spíš bohužel naopak. Vy sice tvrdíte, že vidina míru je falešná, ale třeba i prezident Pavel už mluví o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

My ale žádnou vládu od 9.10.2021 nemáme!, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskusebolero22 , 30.08.2024 9:38:40
Tak kdo by ho měl odvolat ! Ani prezidenta nemáme , jen vrchního motocyklového zásobovače z Biedronki ! Hm, smutné je to !

|  9 |  0

Další články z rubriky

Vích (SPD): Emisní povolenky na vytápění budov – lumpárna EU zdražující bydlení

11:05 Vích (SPD): Emisní povolenky na vytápění budov – lumpárna EU zdražující bydlení

Část EU, kde často nesněží, nutí druhou část EU, aby platila do rozpočtu víc. Je to fér?