Udženija (ODS): Koalice plná překvapení

21.01.2018 16:07 | Zprávy

Minule byla paní primátorka Krnáčová překvapená, že její radní Plamínková (STAN) odeslala na Ministerstvo životního prostředí dopis, který málem zablokoval výstavbu Pražského okruhu. Teď je překvapená, že náměstek Dolínek (ČSSD) nechal vypsat výběrové řízení na úklid za 16 mld.

Udženija (ODS): Koalice plná překvapení
Foto: praha.eu
Popisek: Pražská radní Alexandra Udženija

V posledních měsících nám tahle slavná koalice předvádí vrchol amatérismu, na který dnes a denně doplácí Pražané. Jen bych ráda upozornila, že od 15. dubna 2015 sedí v dozorčí radě TSK a.s. tito zástupci města: Lucie Svobodová (ČSSD), Petr Novotný (ANO), Jarmila Bendová (ANO), Ondřej Mirovský (Zelení), Vladislava Hujová (TOP09).

Vysvětlí mi tedy někdo, jak je možné, že ani primátorka, ani radní Plamínková nevěděly o vypsané zakázce, když mají obě v dozorčí radě zástupce ze svých řad?

Pamatuji si heslo na billboardu s Babišem a Krnáčovou: „Tým profíků na magistrátu? Prostě ho postavíme.“

Dnes už je všem Pražanům jasné, že tahle koalice nepostavila a ani nepostaví vůbec nic. Ani tu pověstnou Babišovu psí boudu...

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Proč právě teď odvoláváte Bartoše?

Nevěřím, že je za tím fiasko s digitalizací stavebního řízení, kdyby ano, vyhodil byste ho už dřív. Proč tak najednou? A co pozitivního podle vás teď změní nový ministr? Vždyť než se zorientuje, bude problém narůstat a za rok jsou volby.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Horák (ODS): Občanská demokratická strana v Olomouckém kraji odchází do opozice

22:01 Horák (ODS): Občanská demokratická strana v Olomouckém kraji odchází do opozice

Občanští demokraté budou v následujícím období v Olomouckém kraji opoziční stranou.