Zahradil (ODS): Tenhle pokroucený obraz reality vůbec nemá cenu sledovat

27.10.2024 8:05 | Monitoring

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu na komentáře k stoupenícím preferencím Donalda Trumpa v prezidetské kampani

Zahradil (ODS): Tenhle pokroucený obraz reality vůbec nemá cenu sledovat
Foto: XTV
Popisek: Jan Zahradil v pořadu XTV

Tipovací a sázkařské kanceláře zvyšují v posledních dnech své odhady na Trumpovo vítězství. Je zábavné sledovat, jak z toho protitrumpovská úderka na sítích ztrácí nervy a vzteká se, že se to nevyvíjí podle jejich představ.

Méně zábavné je zjištění, že zdejší puncovaní “amerikanisté”, ať už novináři, exdiplomaté, analytici atd., vlastně dnešní Ameriku neznají. Stále žijí v iluzi unipolárního světa devadesátých let a jen nám přeříkávají slogany demokratického establishmentu, mediálního mainstreamu a vybraných aktivistů.

Vůbec nemá cenu tyhle lidi a jejich pokroucený obraz reality sledovat, ani na sítích, ani v médiích. Pohybují se v bludném kruhu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Ivan Bartoš, Ph.D. byl položen dotaz

Jak to je a bude?

Dobrý den, skončili jste sice ve vládě, ale co se stalo se všemi těmi náměstky za piráty? Prý jste byli nalezlí všude. A co by mě taky dost zajímalo je, zda si s koalicí SPOLU, která prý bude pokračovat dovedete představit do budoucna koalici nebo platí, že dvakrát do stejné řeky nevstoupíš? Kdyby t...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Diskuse obsahuje 9 příspěvků Vstoupit do diskuse Tisknout

Další články z rubriky

Kalousek: Jistě, papír snese všechno

14:04 Kalousek: Jistě, papír snese všechno

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu na schválení vládního návrhu státního rozpočtu pro rok …