Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.03.2020 12:31:00

Do politiky jsem šel, aby za mnou něco zůstalo

Do politiky jsem šel, aby za mnou něco zůstalo

Komentář na facebookovém profilu k návštěvě hradu Karlštejn

 Do politiky jsem šel, aby za mnou něco zůstalo. Abych proměnil slova v činy a ne jen mluvil. A tak mám velkou radost, že jsem mohl být ve čtvrtek ráno na hradě Karlštejn. Tahle ikonická národní památka se začíná rekonstruovat. Konkrétně její zázemí. Náklady budou přes 150 milionů korun.

A já bych chtěl pro Karlštejn i další české památky vybojovat z EU i další peníze. Protože investovat do našeho kulturního dědictví má podle mě smysl. A fakt nemluvím jen tak do větru. Národní muzeum. Státní opera. Nová scéna Národního divadla. Invalidovna. Zámek Telč. Císařské lázně. Všude tam jsme investovali nebo investujeme, a dokud budu ve vládě, budou mít podobné projekty mou podporu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama