Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.05.2022 19:38:00

Jediné, co vládě jde mistrně, je občany balamutit

Jediné, co vládě jde mistrně, je občany balamutit

Komentář na facebookovém prodilu k výsledkům práce vlády Petra Fialy

 Jediné, co premiérovi a jeho ministrům jde mistrně, je občany balamutit, kolik vláda lidem poslala peněz (že to musí udělat ZE ZÁKONA, Fiala vždy zamlčí), říkat jim, že se o sebe mají starat sami (zvlášť Pekarová se svým čtvrtmilionovým platem) nebo lidem radit, že mají méně jezdit autem a méně topit (jako Síkela).

Ministru průmyslu Síkelovi už přes 100 dní trvá příprava levnějšího tarifu na energie a skoro 60 dní pracuje na 13 bodech pro boj s drahými energiemi.

Ministr práce Jurečka práci na chuť stále nepřišel, protože ANI PO 90 DNECH se mu nepodařilo zjednodušit příspěvek na bydlení a už měsíc přemítá nad tím, jak rodinám s dětmi poslat 5000 Kč.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama