Bc. Jana Marková

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.08.2024 7:07:00

Jako kdyby Pol Pot tvrdil, že demokracie je základ jeho vlády

Jako kdyby Pol Pot tvrdil, že demokracie je základ jeho vlády

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k poplatkům k nákupu nového oblečení.

 Prej pravicová vláda. Sorry jako, ale to je asi stejný, jako kdyby Pol Pot tvrdil, že demokracie je základ jeho vlády.

Naši zfialovělí modroptáci  nám tu totiž zavádění další daň, tentokrát u oblečení. Že se tomu říká poplatek, je spíš jen hra na schovávanou. Protože to prostě platit musíme a budeme. Stejně jako u elektra, v ceně výrobku.

Za chvíli nám tu zdaní opravdu i ten vzduch, co dýcháme. Prostě přibude další emisní povolenka, kterou dostanete jako součást rodného listu. A ne, už si nemyslím, že je to nadsázka.

Pětišmejdi nemají peníze, dochází všude, a tak se musí brát, kde se dá. Aby bylo na americké zbrojaře, na ukrajinskou korupci a na cizí penzijní fondy. K pozvracení, ale fakt, jste hoši a děvčata.

A že jsme si tu zlikvidovali textilky a dovážíme tuny šmejdů z Asie? Tak to už je jiná kapitola. Proto, ani proti tomu, neuděláte nic. Nepodpoříte českého podnikatele, kdyby Stanjura na koze jezdil. Jen mu to ještě víc osolíte, a běžného člověka ještě víc zdaníte. Pravičáci...

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama