Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.09.2024 6:02:01

Přijďte k volbám a volte sociální demokracii

Přijďte k volbám a volte sociální demokracii

Dnes začínají volby do ZZK a jsou důležité z pophledu občana pro zachování kvality a dostupnosti veřejných služeb, zejména zdravotnictví. nenechejte se ošálit nerealistickými sliby vládních politiků. Další rozvoj Zlínského kraje záleží pouze na Vás.

Dnes začínají volby do Krajského zastupoiotelstva Zlínského kraje. Chci požádat všechny spoluobčany, aby šli k volbám a volili ty z nás, kteří budou nejlépe hájit jejich zájmy a nikoliv zájmy developerů. A pokud chcete zachovat kvalitu a dostupnost zdravotních služeb, pokud chcete lepší sociální péči a pokud chcete modernizovat Zlínský kraj, pak volte autentickou kandidátku sociální demokracie, volte číslo 70. A na této kandidátní listině můžete až čtyřmi hlasy preferovat buď sociální demokraty nebo odboráře či členy SZ.Moc děkuji za podporu, která Vám občanům bude ku prospěchu. 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama