Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.12.2023 18:05:00

Ne zrovna povedený rok zakončila krvavá tečka

Ne zrovna povedený rok zakončila krvavá tečka

Zamyšlení na svém veřejném facebookovém profilu k vánočním svátkům

 Přátelé i oponenti,

je těžké po tragické události přát letos krásné a veselé vánoční svátky, když pro řadu lidí to budou nejsmutnější Vánoce v jejich životě. Ne zrovna povedený rok zakončila krvavá tečka, která našim spoluobčanům, jejich rodinám a blízkým změní celý život. Oběti studentů i dalších nebudou zbytečné, pokud začnete přemýšlet o tom, že jsou i jiné, pro život důležité hodnoty, než jen materiální blahobyt, všelijaké koníčky či zábava.

Vánoce jsou dobrým časem k přemýšlení. Pokud jste tak nečinili v minulosti, udělejte si alespoň malou revizi svého nitra, svojí duše. Prostě popovídejte si v duchu sami se sebou. Potom možná budete v blízké budoucnosti patřit k těm, co budou v naší společnosti součástí řešení, nikoli součástí našich problémů.

Nikomu z vás nepřeji situaci mého kolegy, který marně hledal před Filozofickou fakultou svoji dceru, aby následně slyšel tu nejhorší zprávu svého života.

František

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama