Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.09.2024 19:05:00

Novináři snad ani netuší, jaký malér Bartoš provedl

Novináři snad ani netuší, jaký malér Bartoš provedl

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu na odvolání vicepremiéra Bartoše

 Vážení, už ani nestíhám sledovat všechno politické dění. Nicméně občas v noci se na opakovačky zpravodajství a publicistiku ČT podívám. Po Bartošově vyhazovu z vlády se zase jak na pražském orloji střídají politologové a rozumbradové. S osobní znalostí Petra Fialy se nestačím divit, jaké hlouposti do kamer říkají.

Novináři snad ani netuší, jaký malér pro českou ekonomiku i běžné občany Bartoš provedl. Spíš se divím, proč ho pan premiér nevyrazil už dávno. Ona jedna věc je plkat politické fráze a deklarace, za kterými není věcné plnění, a jinou věcí je usednout do jakékoli výkonné funkce, kde je práce poměřována realitou.

Znám dost lidí, kteří ministra Bartoše varovali před spuštěním nového systému stavebního zákona. Nevím, proč se mluví o jednom či jeden a půl roce. Pan ministr sedí na MMR tři roky. Měl schválený zákon (jeho novela výrazně situaci zkomplikovala).

Problém většiny Pirátů, s výjimkou končícího Piráta - ministra zahraničí Lipavského, je zoufale slabý věcný výkon, pokud se na výkonné pozice dostanou. Stejně tak jsou zbytečné plky "právních expertů" o legálnosti postupu Petra Fialy. Ani snad nechápou, co obnáší koordinace nějaké činnosti, pomoc na projektu mimo vlastní zákonnou kompetenci a co konkrétní činnost statutára nějaké instituce včetně ministra, daná zákony.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama