Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.06.2014 11:53:01 - občan z Prahy

Není o vaší straně slyšet

Pane Dolejši, pokud jste to skutečně Vy z diskuse na PL, pak mám řadu připomínek k námi diskutovanému tématu: máte někde webové stránky s polemikou o nepravdách o době před rokem 1989? Máte někde stránky s vysvětlením a diskusí o tom, jak bylo možno zajistit fungování státu bez dluhu (a s plnou zaměstnanosti a fungujícími službami?) Útočí někdo oficiálně na veřejnoprávní ČT, že má denně(!!!) jako glosátora všeho dění pana Kalouska a vám nedají ani zlomek prostoru, přestože jste silnější parlamentní stranou? Podává někdo oficiální stížnost? STÁT SLUŠNĚ V KOUTĚ NESTAČÍ! Je třeba cílit na mladé lidi a nenechat si lít špínu na hlavu!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.06.2014 16:58:42 - Ing. Jiří Dolejš

I v Praze existuje internet a můžete kromě Parlamentních listů sledovat i jiné servery, včetně webu KSČM, Halo novin, a samozřejmě sociální sítě (FB, twiter atp). Snadno vygooglujete. Stanoviska, návrhy zákonů, diskuse, mimoparlamentní aktivity... Takže  informační toky o činnosti KSČM tu pro zájemce jsou a rozhodně vyvrací vaši tezi že stojíme v koutě. Nestojíme!. Nevím ale co máte na mysli o nepravdách před rokem 1989, faktem ale je že i KSČM se právem distancuje od tehdejších mocenských deformací.

Pokud jde o naši veřejnoprávní televizi, tak ona si každodenně operativně vybírá komentáře politiků - pokud má občan pocit že nejsou proporční, že je jaksi překalouskováno, může se obrátit se stížností na mediální radu. Máte pravdu, že početně jsme větší než klub TOP09.  Ale o úplné absenci KSČM by bylo unfair mluvit. jen já osobně jsem tam v posledním měsíci mluvil cca 10x - samozřejmě hlavně na zpravodajském kanálu ČT24 (většinou ne v hlavní zpravodajské relaci).