Ing. Jiří Paroubek

Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.05.2017 10:12:00

Průzkum podle Centra pro výzkum veřejného mínění

Průzkum podle Centra pro výzkum veřejného mínění

Průzkumy veřejného mínění v podstatě státní agentury CVVM měly vždy uklidňující charakter pro vedení, členy a příznivce ČSSD.

U květnového průzkumu veřejného mínění u této společnosti je tomu jinak. Podle tohoto průzkumu vede peleton politických stran ve volebních preferencích s velkým náskokem hnutí ANO s 33 % podpory. Sociální demokracie má podle této analýzy o plných 19 % méně než hnutí ANO.

To je opravdu katastrofální rozdíl, i když jde jenom o průzkum veřejného mínění ne zrovna nejpřesnější výzkumné agentury a nejde o volby. Ale 14 % podpory pro ČSSD je opravdu varující. Do Poslanecké sněmovny by se podle CVVM v květnu dostaly ještě KSČM, ODS, KDU – ČSL a TOP 09.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama