Ing. Karla Šlechtová

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,04. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.04.2017 9:01:39

66 milionů Kč na opravu mostů a silnic, které byly zničeny přírodní pohromou

66 milionů Kč na opravu mostů a silnic, které byly zničeny přírodní pohromou

Více než 66 milionů rozdělila ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová mezi 39 postižených obcí v rámci programu Obnova obecního a krajského majetku po živelních pohromách v roce 2016.

„Pomoc obcím, které postihla přírodní pohroma, patří mezi naše priority. Na rekonstrukce obecního majetku se totiž musejí vyčlenit nečekané částky z rozpočtů na úkor jiných potřebných projektů. Právě to se dotacemi snažíme eliminovat,“ říká ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová.

Ministerstvo pro místní rozvoj evidovalo 78 žádostí, přičemž dotace v celkové výši 66, 3 milionu získalo 45 z nich. Hned několika rekonstrukcí se díky podpoře MMR dočkají především obce ve Zlínském kraji, které vloni postihly silné přívalové deště. Opravena tak bude například komunikace v centru obce Hošťálková za 6, 3 milionu Kč a komunikace včetně mostu v Kateřinici za více než 6 milionů Kč. 

Seznam poskytnutých dotací naleznete zde

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama