Ing. Karla Šlechtová

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,04. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.05.2017 12:53:52

Neziskové organizace mohou v letošním roce podruhé žádat MMR o podporu

Neziskové organizace mohou v letošním roce podruhé žádat MMR o podporu

Ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová ve čtvrtek 11. května rozhodla o vyhlášení druhé výzvy na podporu nestátních neziskových organizací (NNO) v České republice.

„Každoročně podporujeme nestátní neziskové organizace, jejichž aktivity jsou spjaty s pestrou agendou našeho ministerstva. V rámci výzvy bohužel poměrně velké množství žádostí nesplnilo formální kritéria, ale domnívám se, že mnohé organizace plní záslužnou činnost, tak jsem se rozhodla pro letošní rok vyhlásit druhou výzvu. Doufám, že se žadatelé vyvarují školáckým chybám,“uvedla ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová.
 
Oblasti podpory k podání žádosti o dotaci, v rámci druhé výzvy pro rok 2017:
  • Podpora a ochrana veřejného zájmu na úseku bezbariérového užívání staveb
  • Udržitelný rozvoj regionů, měst a obcí
Podpořeny budou pouze žádosti o dotace na projekty z výše uvedených oblastí podpory a zároveň spadající do působnosti Ministerstva pro místní rozvoj. Žadatelem o státní dotaci se mohou stát tyto nestátní neziskové organizace se sídlem v České republice: spolek, obecně prospěšná společnost, zájmové sdružení právnických osob, nadace a nadační fondy.
 
Žadatel podává žádost o dotaci na adrese http://www3.mmr.cz/zad    , která bude otevřena pro podávání žádostí od 15. května do 12. června 2017.
 
Více informací naleznete zde
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama