Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.05.2016 11:49:11 - hellher

Jaká bude budoucnost

Vážený pane prezidente, občas, když sleduji, co se v tom našem státě děje, připadá mi, jestli jste se nedostal do stejné situace, jako kdysi prezident Beneš, podle mého, jste jeden z mála, který nezavírá oči, ale dá se vůbec něčemu bránit, když i ve vlastní zemi Vám hází klacky pod nohy a hlavně protože vím, jak jste vzdělán, jakou předpokládáte budoucnost, nejen pro naši zem i celou Evropu, kdy začne opět vítězit zdraví rozum, nebo ten už byl pohřben zcela.
Děkuji za Vaši odpověd´ a přeji hodně zdraví.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.05.2016 16:17:25 - Ing. Miloš Zeman
Děkuji za Váš názor. Jsem samozřejmě zastánce zdravého rozumu. Všem politikům se občas hází klacky pod nohy a kvalitu politiků můžeme posoudit právě podle toho, zda se dokáží těchto překážek zbavit. K prezidentu Benešovi dodávám, že mu nevyčítám, že kapituloval po Mnichovu, protože naše jižní hranice byla po anšlusu obnažena a vojenský odpor by skončil katastrofou, ale vyčítám mu, že v roce 1948 neusiloval o finlandizaci Československa.