Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.06.2015 12:57:44 - Miroslav Šlejška

MáME SE BÁT NEBO NE ?

Dobrý den zajímalo by mě jak to vidíte vy hrozí nám 3 světová válka,jak se tomu máme stavět my chudý občané co máme dělat když Islamští radikálové vstoupí do naší krásné zemi České Republiky to je smutné jak bude te celkově řešit tuto situaci.A co se týká naší armády doufám že jí posílíte poviná vojna by byla vhodná pro mládež i dospělé mám rád svou zem narodil jsem se tady a chci věřit že vy jako hlava státu nedáte dopustit aby někdy zvlikvydoval naší zem a náš národ doufám že jsme silný na tolik abys me si mohli vystrčit rohy a postavit se i velmoci jako USA,RUSKO,ISLÁM spoléháme na vás že tuto zem bude te bránit ze všech sil že ne mýte prohrát ale vyhrát za každou cenu chápu že jsou problémy ve světě a že jsou lidé kteří také potřebují pomoc ale každý má svého Prezidenta či krále ale vy jste náš a lid si Vás zvolil bud budem bojovat nebo se budem klanět.Děkuji za pochopení pán Miroslav Šlejška

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.07.2015 14:54:50 - Ing. Miloš Zeman
Pokud by islámští radikálové vstoupili masivně na naše území, předpokládám, že Vy i já bychom vzali pušku do ruky a šli bychom bojovat, ale větší nebezpečí v této chvíli vidím v uprchlické vlně, která se nemusí nutně skládat jenom z islámských radikálů. A zde jsem řekl, že by hranice naší republiky měla bránit armáda. A konečně, pokud hrozí nebezpečí islámského terorismu, podobně jako se to stalo v Paříži, v Kodani, v Londýně nebo v Madridu, tak toto už není věc armády ale věc policie a věc tajných služeb, aby preventivně takové akci předešly. Jinak Vám doporučuji podpořit myšlenku dobrovolných záloh, o nichž jsem nedávno jednal s velením naší armády. Velmi bych si přál podstatné rozšíření těchto dobrovolných záloh a nic Vám nebrání, abyste se i Vy do nich přihlásil.