Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.08.2014 15:14:30 - mirekMS

Milada Horáková

Dobrý den pane prezidente.
Myslíte si, že je vhodné považovat za hrdinku M. Horákovou, která byla pod jmény Králová a Pěkná údajně konfidentkou gestapa, jak jsem se mohl dočíst na zdejších stránkách? Vůbec celý její život je podivný, stačí si přečíst její neoficiální živitopis. Naopak J. Fučík, dle současných historiků hrdina, který hrál dvojí hru, je špiněn. To se týká i jiných našich významných postav historie, TGM počínaje. Myslíte si, že by se v tom měl udělat pořádek, že by už konečně měli občané znát skutečnou naší minulost bez ideologických hledisek? Možná by pak hodnotili jinak i současnost. Děkuji za odpověď

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.08.2014 8:51:15 - Ing. Miloš Zeman
Pokud by byla Milada Horáková konfidentkou gestapa, jak vysvětlíte, že byla gestapem vězněna, a to i v koncentračních táborech? Vaše představa, že gestapo posílalo své konfidenty do koncentráků, je na úrovni znalostí absolventů pomocné školy.