Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.07.2015 20:32:46 - pannespokojený

Poslanci a vláda proti milionům občanů

Pane prezidente , v okolních státech / Německo , Švédsko atd ./ je problém s uprchlíky tj. kriminalita , podpora islámu . Muslimové se nikdy nebudou podřizovat zákonům země v které žijí , naopak se snaží měnit zákony ve svůj prospěch . Co si myslíte o tom , když se 2 poslanci v PS snažili postavit islám mimo zákon a byli terčem posměchu a vládní poslanci ČSSD a ANO se s tím odmítli zcela zabývat . Co si myslíte o poslancích , kteří nehájí zájmy většiny obyvatel ČR ? Plánujete návštěvu PS ? Děkuji .

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.08.2015 11:00:26 - Ing. Miloš Zeman
V Poslanecké sněmovně jsem byl nedávno a mimo jiné jsem se ve svém projevu veřejně vymezil proti migraci uprchlíků zejména z islámských zemí. Mimo zákon je třeba postavit teroristické organizace, a protože islámský terorismus je v současné době nejčetnější formou mezinárodního terorismu, znamená to, že by mimo zákon měly být postaveny například ty organizace, které navrhují zavedení islámského práva šaría v České republice.