Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.09.2014 23:59:39 - Hvězdička63

Vážený pane presidente

souhlasím a plně podporuji Vaše vystoupení na summitu NATO.Nikdo do dnešního dne jasně neprokázal a nepodal žádné důkazy,že na východní Ukrajině operují ruská vojska! Proč asi?Stále se jedná o nás bez nás!Vstup ČR do NATO byla chyba,protože jsme mohli vidět jak tato organizace porušuje články smlouvy!Nepřejeme si žádné základny NATO na území ČR! Celá rodina jsme pro Referendum o vystoupení ČR z NATO a pro Referendum o neutralitě ČR!Možná by se přidala i Slovenská republika.Co tomu říkáte ,pane presidente.Děkuji za upřímnou odpověď.Přeji Vám hodně zdravíčka.Buďte prosím presidentem 10 milionů občanů tím,že budete bránit naší republiku i nás.Děkuji Vám.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.09.2014 15:52:58 - Ing. Miloš Zeman
 Moje odpověď bude upřímná a možná pro Vás i nepříjemná. NATO nepotřebujeme jako hráz proti Rusku, ale jako bezpečnostní alianci v boji proti celosvětovému teroristickému islamismu, který se v poslední době zhmotnil do podoby tzv. Islámského státu. Pochopíte to tehdy, až nedej bůh první bojůvky Al-Kajda vyhodí do povětří nějaký objekt v České republice.