Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.08.2016 3:48:38 - Linhartová

insolvence OKD a migrace

dobrý den, pane prezidente. Sleduji insolvenci okd a to se budete jen dívat na to jak byli okradeni věřitelé a pan Bakala si vytuneloval celé doly!? Co se v čechách může ještě ukrást aby byl někdo potrestaný? Co je to za spravedlivý zákon který umožní okrádat lidi za spoupráce státu. Jak to , že insolvenční správce účelově vyloučil z hlasování velké věřitele. Mluvil jste o této kauze jako o podvodu a tak nám konečně ukažte, že máte nějaké slovo v tomto státě. Stejné je to s migrací kdy už konečně něco uděláte. Nejste snad velitelem vojsk?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.09.2016 13:18:23 - Ing. Miloš Zeman
Vojska sama o sobě migraci nedokáží zastavit. To, co ji dokáže zastavit, je rozhodnutí politiků nepouštět sem ilegální migranty a bohužel česká vláda, až na některé výjimky, jako jsou ministři Chovanec a Babiš (je zajímavé, že jinak jsou oba dva velcí soupeři), je v této věci váhavá. Totéž se týká i pana Bakaly, několikrát jsem vyzýval k trestnímu stíhání tohoto tuneláře, ale lze se obávat, že některé politické vazby pana Bakaly toto vyšetřování dosud brzdí.