kvalita potravin
Pane prezidente, kde je podle vás příčina nekvalitních potravin, které jsou jako například v případě metylalkoholu až životu nebezpečné? Podle mě by se s tím něco mělo začít dělat, to že okurka bude taková či makové mě zas až tak netrápí.
Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.
Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)
Odpověď
09.08.2013 11:50:30 - Ing. Miloš Zeman
Dobrý den, především v nedostatečné kontrole
potravinářské inspekce, která by mohla pro tyto účely zaměstnat i celníky
vyškolené v této oblasti. Nezapomeňte, že po našem vstupu do EU celníci
ztratili svou původní práci a mohli by například pomáhat při kontrole nejen
závadných potravin.