Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.06.2016 8:51:27

Další z nápadů ministra Ťoka

Další z nápadů ministra Ťoka

Není nad to inspirovat se v zahraničí, jestliže sami nemáme dost invence na to, abychom se orientovali ve své branži v našem domácím prostředí. Ministr dopravy Ťok to má „těžké“. Honí ho kdekdo a on si zřejmě přeje být úspěšným ministrem.

Jedna z pražských agentur zvítězila ve veřejné zakázce a bude tak podle ředitele SŽDC Pavla Surého propagovat některé z projektů. Jedná se například o propagaci rychlodráhy z centra Prahy na ruzyňské letiště. Někteří představitelé dopravy dokonce usoudili, že by se profesionálové mohli zabývat i vysvětlováním největšího problému ŘSD s propadlými posudky EIA, a tak tyto PR služby budou za 21 měsíců poradenství k rychlodráze zaplaceny 1, 8 miliony korun. Ať už se jedná o ministerstvo dopravy a další instituce s ním spojené, stojí nás, daňové poplatníky, dost peněz. Tento nápad ministra Ťoka se stává precedentem, který, pokud bude pokračovat, vytáhne z kapes nás všech další miliony korun. Jestli se tento Babišův ministr chce inspirovat v zahraničí, mohl by přejímat i ty dobré zkušenosti, jako je například rychlá a kvalitní práce na dálnicích a silnicích. V tomto případě se má Ťok hodně co učit. Angažmá mediálních poradců si totiž vládní představitelé opravdu oblíbili. Mnohem lepší a levnější by však byly viditelné výsledky jejich práce. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama