Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.04.2014 8:57:46

Hra s občany

Hra s občany

Čekám, jaký další taneček připraví ČSSD na téma církevních restitucí. Jestli ještě přeci jen zkusí zakládat další neúspěšné komise či přemlouvat nepřemluvitelné lidovce.

Je zjevné, že se Bohuslav Sobotka bojí voličům přiznat, že slibovanou úpravu či revizi církevních restitucí není schopen v koalici s pravicovými stranami prosadit.

Návrh KSČM na referendum v rámci církevních restitucí také nepodpořil. Nejenom levicový volič hrubě nesouhlasil s církevními restitucemi, které Nečasova vláda na sílu prosazovala, a tak po volbách bylo oprávněné očekávání, jak s nimi bude naloženo, když Bohuslav Sobotka sestavuje vládu a otázka restitucí byl jeden z hlavních bodů jeho programu. Nyní týden po týdnu začíná být zjevná snaha ČSSD hledat způsob vyvolání dojmu alespoň částečného plnění svého slibu.

Bohuslav Sobotka by měl všem nalít čistého vína a přiznat, že stejně jako mnoho dalších předvolebních slibů, nemá sílu splnit ani tento.

Ing. Miloslava Vostrá, místopředsedkyně ÚV KSČM

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama