Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.10.2014 9:49:28

Povolební vyjednávání

Povolební vyjednávání

Skončily volby a nastal čas vyjednávání na obcích a městech o tom, kdo bude ve vedení radnic.

A zdali program, který jsme prosazovali, najde skutečné uplatnění, ambice, které mnozí měli, nedošly naplnění, a naopak tam, kde probíhá několikaletá soustavná práce ve prospěch občanů, došlo k tomu, že lidé dali kandidátům důvěru.

Je nutné se oprostit od vzájemných ataků a pečlivě přemýšlet o tom, s kým si sedáme k jednacímu stolu. Různá přeskupení členů politických stran v nezávislá sdružení jsou mnohdy nečitelnými a problematickými subjekty, se kterými jen těžko budeme nacházet společnou řeč. Komunální volby však mají jedinečnou výhodu, na menších obcích a městech si všichni vidíme do talíře a víme, kdo je kdo. A především chuť pracovat a výsledky této práce za minulé období ve prospěch občanů jsou největším rozhodujícím faktorem, jak budou vypadat koalice. A proto bych ráda poprosila všechny, kteří ještě vyjednávají, zvažme všechna pro a proti. Jediným měřítkem a důvodem k uzavření nových paktů je dodržení našeho programu, který je dobrým argumentem pro jednání, a ve své konečné fázi může pomoci nám všem ke spokojenějšímu životu.

Ing. Miloslava Vostrá, místopředsedkyně ÚV KSČM

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama