Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.06.2014 8:45:42

Škola končí a děti čekají dva měsíce volna

Škola končí a děti čekají dva měsíce volna

Čeká nás vysvědčení našich ratolestí, někde bude pochvala a někde prostě přežijeme výkony dětí ve zdraví. Čeká nás však velká starost.

Co bude s dětmi o prázdninách. Někteří již mají strategický plán jak děti zabavit, někde vypomůže babička, když rodiče nemají dovolenou, jinde zase kamarádi či dětské tábory. Rozhodně však statistiky jasně dokazují, že úrazy dětí se o prázdninách zvyšují. Dochází i k nárůstu nehod automobilů. A právě proto bychom se měli všichni snažit nespěchat a starat se o to, abychom své děti nejen zabavili, ale ochránili i před zbytečnými úrazy. Využití volného času je mnohdy problém, a proto velmi vítám všechny dětské tábory, příměstské tábory, prostě činnost, která dětem pomůže naplnit volný čas, a nám rodičům zajistí klid. Ráda bych všem dětem popřála hezké prázdniny, spoustu nových zážitků a nám rodičům hezkou dovolenou, klid a pohodu s dětmi, které pro každého z nás znamenají všechno a do nichž vkládáme pokračování našeho života.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama