Ing. Miroslav Balatka

  • STAN
  • Karlovarský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.09.2024 18:19:00

Že nebude druhé kolo vůbec, jsem nečekal

Že nebude druhé kolo vůbec, jsem nečekal

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výsledkům voleb do Senátu.

 Tak sečteno. Chtěl bych nejdřív moc poděkovat všem, kteří mi dali svůj hlas, díky kterému jsem skončil druhý na pásce. Moc děkuji a vážím si toho.

Dále bych chtěl pogratulovat vítězce Janě Mračkové Vildumetzové. Gratuluji. A doufám, že se bude v Senátu snažit.

Že nebude druhé kolo vůbec, jsem nečekal, ale vůle 50,7% lidí, kteří se rozhodli k volbám jít rozhodla. Volební účast 27,5% nebyla velká, bohužel.

Také bych chtěl poděkovat za preferenční hlasy, které mě na krajské kandidátce, kde jsem kandidoval pouze jako podpora na nevolitelnem 13. mistě, vynesly až na druhé místo v krajských volbách a stal jsem se tak krajským zastupitelem. Vzhledem k výsledkům krajských voleb budeme v opozici. A budeme bedlivě sledovat, jak vám nová krajská rada vrací to, co vám vláda vzala. Jsem osobně velmi zvědavý.

Přeji pěkný zbytek večera a víkendu, má být i zítra krásně, tak si ho náležitě užijte. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama