Ing. Patrik Nacher

  • ANO 2011
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.06.2024 12:12:00

Nad ránem jsem se vrátil z Německa...

Nad ránem jsem se vrátil z Německa...

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k zhoršující se bezpečnostní situaci v Německu

 Islámských, pravicových, levicových i klimatických radikálů v Německu rok od roku přibývá, násilí se stupňuje, dramaticky přibývá případů antisemitismu, statistiky spáchaných extremistických trestných činů lámou rekordy, roste riziko závažných teroristických útoků.

Šéf německého Spolkového úřadu pro ochranu ústavy (BfV) prohlásil, že při hodnocení bezpečnostní situace v Německu v loňském roce nelze říct mnoho pozitivního. Německá ministryně vnitra zase konstatovala, že bezpečnostní situace v zemi zůstává napjatá.

Nedávný brutální útok v centru Mannheimu, při němž útočník původem z Afghánistánu pobodal několik lidí a zavraždil policistu, ukázal v plné nahotě, že zradikalizovat se mohou i jedinci, kteří již byli úřady prohlášeni za „perfektně integrované”.

Tohle všechno se děje doslova za našimi humny. Již dávno zde nejde pouze o jednorázové excesy, nýbrž systémový problém. Važme si naší po staletí budované unikátní kultury, v níž bezohledná agrese a násilí proti všemu a všem nikdy neměly své místo. Důsledně si ji chraňme. A nedopusťme, aby se podobné - vlastně takřka nezvratné - změny udály také u nás.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama