JUDr. Hana Kordová Marvanová

  • BPP
  • Praha 11
  • senátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.10.2024 12:12:00

Hloubkový audit DPP za období 2014-2022 je skandální

Hloubkový audit DPP za období 2014-2022 je skandální

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu na odvolání ředitele DPP Petra Witowského

 Konečně byl odvolán generální ředitel Dopravního podniku hlavního města Prahy, za nějž jde DPP od skandálu ke skandálu! Ale odvolání generálního ředitele není dostatečný krok k tomu, aby v DPP neustále nezasahovala Policie a nezatýkala manažery.

To, co odhalily tři nezávislé audity, poslední Hloubkový audit DPP za období 2014-2022, který jsme nyní dostali, je skandální. Je to neuvěřitelný obraz série podezřelých a předražených zakázek! A roky to neřeší představenstvo a dozorčí rada. Naprosto selhávají kontrolní mechanismy pražského magistrátu, a proto v DPP bují korupce a porušování zákonů.

To už dál nesmí pražští zastupitelé tolerovat! Ve čtvrtek 24. října o tom budeme jednat na zastupitelstvu. Můžete se podívat na přímý přenos na stránkách ZDE, jak se k tomu zastupitelé postaví a zda budou hájit zájmy Pražanů, nebo šibrů v pozadí, kteří mají z korupce v DPP profit.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama