JUDr. Jindřich Rajchl

Předseda strany Právo Respekt Odbornost
  • PRO 2022
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.09.2024 17:17:00

"Hrdina" se bojí přijít

"Hrdina" se bojí přijít

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu na odmítnutí vládního koordinátora pro strategickou komunikaci Otakara Foltýna zúčastnit se debaty na TV Nova

 Debata na Nově s Otakarem Foltýnem nebude - "hrdina" se bojí přijít! Otakar Foltýn je evidentně nejen lhář, ale dokonce i zbabělec. I když velmi rád používá silná slova a tváří se všude jako hrdina, tak přímé konfrontace se silným názorovým oponentem se obává tak, že raději vyklidí bojiště ještě před bitvou.

To, že se obává se proti mě posadit a obhájit svá tvrzení, znamená jediné - je si moc dobře vědom, že žádné argumenty nemá, že šíří třídní propagandu a že je prostě a jednoduše obyčejný srab.

Na obrázku níže máte email z TV Nova, jenž potvrzuje, že Foltýn účast v debatě i přes jejich naléhání odmítl.

nova

P.S. Pokud mě chcete vidět na Nově, tak jim zkuste napsat, ať mi najdou jiného oponenta. Zatím to vypadá, že se všichni bojí se se mnou utkat. Co třeba Vít Rakušan, nebo Petr Fiala? Máte odvahu na to přijít a obhájit práci svého strategického komunikátora, když on sám strčil hlavu do písku?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama