JUDr. Jindřich Rajchl

Předseda strany Právo Respekt Odbornost
  • PRO 2022
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.08.2024 10:21:00

Jak chutná vlastní medicína, paní Fridrichová?

Jak chutná vlastní medicína, paní Fridrichová?

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k zrušení pořadu Nory Fridrichové 168 hodin

 Pořad 168 hodin nahradí Strážmistr Topinka. Nikdy jsem to neviděl a asi ani nikdy neuvidím, ale rázem se tento seriál stal mým nejoblíbenějším pořadem na naší veřejnoprávní televizi.

A ještě jedna drobná poznámka - velmi mě pobavilo, jak se Nora dojímala, že jsou ona i její kolegové očerňováni bez možnosti se bránit.

Což je přesně to, co ona dělala několik let mnoha jiným lidem, když si myslela, že jsou s Wollnerem všemocní. Bez sebemenšího uzardění ničili lidi, kteří oponovali jejich vidění světa, a bylo jim zcela ukradené, co s nimi jejich vylhané a manipulativní reportáže napáchají.

Ostatně mám s tím osobní zkušenost - o mnou pořádaných demonstracích opakovaně lhali a snažili se je vykreslit jako proruské a extremistické. Ani jednou mi ale nedali šanci se k tomu jakkoliv vyjádřit.

Takže bych tímto chtěl na dálku položit Noře jednu stručnou otázku. Jak chutná vlastní medicína, paní Fridrichová?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama