JUDr. Jindřich Rajchl

Předseda strany Právo Respekt Odbornost
  • PRO 2022
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.10.2024 10:21:00

Vypadá to, že Ukrajina už moc netáhne...

Vypadá to, že Ukrajina už moc netáhne...

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k vývoji názorů na covid

 ...tak se na scénu vrací covid. Prý přibývá až tisíc nově nakažených denně!

Být to v roce 2022, tak se okamžitě zavírají fabriky i hospody a přestává se oddávat i pohřbívat. Dnes už se prý nic moc neděje. A prý se dokonce mohou nakazit i očkovaní! Což vůbec nechápu. Vždyť to před dvěma lety byla jen odporná dezinformace!

Zatímco naše vševědoucí média a náš ministr zdravotnictví Blatný nás denně ujišťovali, že kdo se naočkuje, ten neonemocní a ani nikoho jiného nenakazí, a že se tedy tito privilegovaní patricijové mohou, na rozdíl od nás, občanů druhé kategorie, volně pohybovat kdekoliv chtějí.

No a proto samozřejmě v článku nemůže chybět doporučení, abychom se došli přeočkovat. Asi pošesté. Přitom, jestli se dobře pamatuju, tak druhá dávka měla být tečkou za covidem, ne? No, možná tahle šestá už zajišťuje nehořlavost.

Jsem z toho všeho jelen. Jediné logické vysvětlení, které mi ze shora uvedených řádků vyplývá, je to, že nás totálně obelhali a že celá tahle fraška sloužila k zvýšení moci mocných a zisků ziskuchtivých.

Ale to určitě ne. Vždyť, jak tvrdohlavě opakovali ti, co jim věřili každé covidové slovo jako písmo svaté - to by nám přece ti nahoře nikdy neudělali!

Tak určitě!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama