Náš stát měl výrazně podpořit především domácí české potraviny
Co si myslíte o tom, že EU tak přísně reguluje trh s potravinami, přičemž ale závadných potravin nebo těch, u kterých výrobce klame surovinami spotřebitele přibývá? Proč třeba zakazují názvy jako pomazánkové máslo, marmeláda… ale že místo vepřového jíme koňské a podobně nikoho moc nezajímá.
Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.
Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)
Odpověď
17.06.2013 10:54:57 - Jan Veleba
Já
mám dlouhodobě názor, že by náš stát měl výrazně podpořit především domácí
české potraviny. Jsou kvalitní, vyráběné podle přísných norem, kontrolované
kvalifikovanými kontrolními orgány a především dohledatelné. Tvrdím, že potraviny, které se dováží ze všech koutů EU nelze spolehlivě uhlídat. Proč to dlouhodobě nezajímá české politiky, to netuším.