Jaroslav Foldyna

  • SPD
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.05.2016 17:08:56 - zada

Pane Foldyna, děkuji....nikoho jste neurazil

Pane Foldyna velmi si vážím Vašeho postoje k obětem II svět. války. Panu "kaprrr" chci vzkázat, že pokud nebyl na Olšanech s Nočními vlky- jako já, ač nejsem pražanda, - tak se nemá urážet. Na to kolik je v Praze pražanů tak to byla bída. Ale jinak tam bylo hodně lidí, a všichni byli stejně spontánní, fotili se s vlky, měli radost a děkovali. Ač policie "zdržovala" vlky tak abychom se netrpělivě rozešli před jejich příjezdem a měli z toho legraci (přijeli téměř o 2 h. déle, tak lidé vydrželi s optimismem. Pietní akt u pomníku s motorkáři vlky byl dojemný a přitom velmi emotivní. Příští rok všem doporučuji.
Za to, že uctíváme padlé, většinou mladé muže, kteří nám dali svoje životy, abychom my mohli žít tak jak žijeme, za to se nemusíme stydět. Uctívat hrdinství není populismus ale je to o charakteru člověka, vlastenectví a vnitřním boji za svobodu. Pane Foldyna, ještě jednou děkuji, a škoda, že se k tomu pražáci nepostavili čelem. Nic se totiž nedá opakovat.
Zdravím a děkuji Iva

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.