Jiří Čunek

ANO křesťanským hodnotám
  • KDU-ČSL
  • Vsetín
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.10.2024 14:28:00

Zákaz mobilů ve školách zůstává. Děti netrpí, rodiče netrpí

Zákaz mobilů ve školách zůstává. Děti netrpí, rodiče netrpí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k zákazu mobilních telefonů na základních školách Vsetínska.

 Mám dobrou zprávu pro všechny, kdo byli nervózní ze ZÁKAZU MOBILŮ na vsetínských ZŠ - boxy dorazily. Děti netrpí. Rodiče netrpí. Pro pedagogy je to samozřejmě náročnější, ale jsou skvělí a zvládají to.

Podle posledního průzkumu agentury Median souhlasí se zákazem používání mobilů dětmi v českých školách 74 % respondentů. K zákazu se postupně přidávají země po CELÉM SVĚTĚ, kromě těch evropských (nově třeba Švédska) s ním pracuje víc než polovina států USA, Kanada, Austrálie, Izrael i některé africké země…

A protože mi někdo psal, že bychom se spíš měli inspirovat Asií, která nás ekonomicky válcuje, rád bych dodal, že zákaz platí např. i v Číně nebo Singapuru. Tolik k tomuto “zpátečnickému” kroku.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama