Jiří Vosecký

  • SLK
  • Česká Lípa
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.10.2024 14:42:53 - Koblížek P.

Navýšení platů

Myslíte, že je v pořádku, že politikům mají růst platy o desetitisíce a státním zaměstnancům jen o stovky korun, a to v době, kdy se čím dál více lidé propadá pod hranici chudoby? Já vím, vy politici se hájíte tím, že rostou platy všem ústavním činitelům. Proč ale nejde platy politiků od ostatních ústavních činitelů oddělit? Anebo proč stejně jako vám nerostou platy i třeba učitelům, zdravotníkům, policistům atd? Stejně tak, nemyslíte, že by si víc peněz zasloužili třeba ženy (nebo muži) na rodičovské? Vždyť těm jste přidali jen almužnu a ještě ne všem. A ještě mám dotaz, souhlasíte s tím, aby dostávala plat i první dáma? Vždyť přeci prezident bere dost, má i doživotní rentu, takže první dáma pracovat vůbec nemusí. Možná i chápu, že chce mít vlastní příjem, ale to si hold musí uspořádat sama. Třeba Havlová taky žádný plat nedostávala a stěžovala si někdy?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.10.2024 12:55:17 - Jiří Vosecký
Vládu kontroluje PS. a Senát má za úkol  soulad s legislativou a  Ústavou ČR .Státní rozpočet na rok 2025 předkládá Min. Financí k projednání a  schválení PS. ČR.Senát se k rozpočtu nevyjadřuje.Moc prosím obracejte se na poslance.S pozdravemJiří Voseckýwww.jirivosecky.cz