Komunistická strana Čech a Moravy

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,85. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.09.2024 6:03:00

Senát zůstává i nadále bez radikálně levicové opozice

Senát zůstává i nadále bez radikálně levicové opozice

Kandidáti koalice STAČILO! letos uspěli nejen ve volbách do Evropského parlamentu, kde získali dva poslanecké mandáty, ale i ve volbách do zastupitelstev krajů, kde získali čtyřicet mandátů v jedenácti krajích.

 Silnou podporu ve svém obvodu potvrdil v prvním kole senátních voleb kandidát koalice STAČILO! Jaroslav Komínek, který postoupil do druhého kola z prvního místa. Voliči ovšem rozhodli, že po druhém kole voleb bude horní komora Parlamentu kvůli absenci radikální levicové opozice nadále prodlouženou rukou destruktivní Fialovy vlády, která za peníze daňových poplatníků poslušně posvětí jakýkoliv asociální vládní návrh.

Jediná relevantní opoziční koalice STAČILO! přesto považuje letošní supervolební rok za obrovský úspěch a je připravena v roce 2025 zbavit Českou republiku vlády Petra Fialy jednou provždy.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama